Warning: file_put_contents(/tmp/61f4a19f2529bfe5db29fccb9b2969a5): Failed to open stream: Permission denied in /var/www/customers/vh-4414/web/home/www.csillart.hu-083E64/wp-includes/cron.php on line 248
Rólam | www.csillart.hu Rólam | www.csillart.hu

Rólam

Seinerné Mesterházy Csilla vagyok. Három gyermekem mellett hobbiként kezdtem el foglalkozni az articsóka technika rejtelmeivel. Már az első munkám készítésénél tudtam…szerelem első gyártásra!
Maximalista vagyok, ezért arra törekszem, hogy a kezemből kiadott munka a lehető legszebb legyen, és elnyerje a megrendelőim tetszését! Szeretem, ha a munkáim a vizuális élményen túl tükrözik a precizitásomat, türelmemet és az alázatomat a munkám iránt…
A rövid kis bevezető után kellemes nézelődést kívánok a „Munkáim”- ba feltöltött alkotásaimról készült fényképek között. 
Ha valami elnyerte a tetszésedet, szívesen látnád otthonodban, esetleg ajándékot keresel egy jeles napra, vagy egyedi elképzelésedet szeretnéd megvalósítani általam, kérlek keress bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén! Szeretettel várlak a megrendelőim egyre szélesebb táborában!

Hozzászólások lezárva.