Warning: file_put_contents(/tmp/61f4a19f2529bfe5db29fccb9b2969a5): Failed to open stream: Permission denied in /var/www/customers/vh-4414/web/home/www.csillart.hu-083E64/wp-includes/cron.php on line 248
Rózsacsokor | www.csillart.hu Rózsacsokor | www.csillart.hu

Rózsacsokor

Az örök szerelem

Kategóriák: ,

Leírás

A rózsa az egyik legelegánsabb virágunk, ezért szinte nincs ember aki, ne szeretné. A rózsából készült csokor maga az elegancia! Nagyszerű választás jeles alkalmakra az örök csokor, amiben még az unokáid is gyönyörködhetnek! Lehetőség van kisebb és nagyobb csokor rendelésére is.A kisebb csokor kb. 15-20, a nagyobb csokor pedig kb. 30-35 szál rózsából áll. Egy pár szín magyarázata, ami talán segít a csokrod színének kiválasztásában, ha még bizonytalan vagy.

Piros – Hódító vörös
Vörös rózsa a szexualitás és a szenvedélyes szerelem jelképe. A legnagyobb vonzerővel a vörös rózsa bír. A szenvedély és a káprázatos gyönyör megtestesítője.

Lila – Lila vágyakozás
A lila egy mágikus, királyi szín, mely a piros és a lila keverékéből született. Kreativitás és jó képzelő erő szimbóluma. Erős spiritualitás, bölcsesség, instrukció jellemzi. A lila rózsa jelenthet intelligenciát, tudást, alázatot, bűnbánatot, nosztalgiát.

Rózsaszín – Tündér kert
A rózsaszín a szerelem, a barátság, a jóság és a kedvesség jelképe. A rózsaszín csokor tulajdonosa mindenképpen rokonszenves pozitív személyiségre utal, akit a gyengédség, boldogság, bizalom, szeretet, őszinteség, megbocsájtás jellemzi.

Fehér – Angyali tisztaság
A fehér a világ legtisztább színe. A tökéletes egyensúly, tisztaság, hűség, ártatlanság, alázatosság színe. Tulajdonosa maga a jóság, a méltóság, akire mindenki felnéz és tisztelik.

 

Értékelések

Még nincsenek vélemények.

Legyél Te az első, aki véleményt ír “Rózsacsokor”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .